Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megcsinálják a T-mobile-ba...

Megcsinálják a T-mobile-ba vagy valami egyéb szervízbe?

Figyelt kérdés
Az a problémám , hogy a telefonom beázott . Érintő képernyős és belefolyt a buborékfúlyós víz. Először semilyen gomb nem működött rajta , se a képernyő . Szétszedtem , később összeraktam , akkor rendesen működött . Aztán kb. fél óra múlva a képernyő már nem működött . (Most sem.) Bekapcsolni be tudom , de amikor beírnám a pin kódot, a képernyő nem működik. Van rá garancia , és aztis mondták amikor megvettem, hogy ilyen esetben nem érvényes . Nekem nemis kellene h ingyen megcsinálják . Arra lennék kíváncsi h ha fizetek érte akkor megtudják csinálni valamilyen szervizbe ?? (bocsi h hosszú lett :/ )
2010. aug. 18. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy azt mondják, hogy nem érdemes megcsináltatni vagy azt, hogy megcsinálják de az a telefon árának a 80%-a lesz és érdemes inkább újat venni.

Egyébként nem értem hogy lehet valaki ilyen béna, hogy belefolyik a víz. Ha meg gyerek csinálta akkor hogy került hozzá a telefon?

2010. aug. 18. 10:47
 2/4 anonim válasza:

Hát szerintem a szervízbe kábé annyi lesz a telefon megcsinálása,mint maga a telefon.

Szóval jobban megéri akor venni egy másikat,de kérdezd meg,menj be a T-mobilba és ott elmondanak mindent neked.

Ja és lehet,hogy a telefon az asztalon volt a kisgyerek meg játszott a b.fujóval nem tekerte vissza a kupakot aztán eldöltőtte a b.fújóz kifolyt belőle a víz aztán ennyi,de lehet,hogy a kérdező hibája volt,de nem kell lebénázni,mert mindenkivel előfordulhat,gondolom nem direkt csinálta.

2010. aug. 18. 11:09
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) második válaszoló fel vagy pontozva !:D
2010. aug. 18. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos megtudják csinálni de amenyié megcsinálják annyié má lehet h veszel ujat!!!:O
2010. aug. 20. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!