Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy android...

Miért van az, hogy android (MIUI) telefon mobil netnél nem jelez ha jön egy email, vagy messenger üzenet?

Figyelt kérdés

Wifin rögtön csippog össze-vissza, de ha mobil neten vagyok, akkor semmi.

Ez valami beállítási hiba, vagy valamit külön kell engedélyezni?

Gmailnak is meg messengernek is engedélyezve van a mobil net.

Haza jövök, benyomom a wifit és csippog is a telefon.

2021. márc. 3. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincsen bekapcsolva az adatmegtakarítás?
2021. márc. 3. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Hmm, jó ötlet.

Megnézem.

Elvileg messengeren ha be is lenne kapcsolva, akkor is csak a képeket meg videókat nem töltené be, csak ha ráklikkelek.

Mi az alap beállítás?

Mert ha általában ez be van kapcsolva, akkor lehet, hogy emiatt.

De én biztos, hogy nem kapcsoltam be ilyet.

2021. márc. 3. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit keress: [link]

Elvileg Xiaomin is van ilyen opció.

2021. márc. 3. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Megvan!!

Akit érdekel:

Beállítások -> Fiókok és szinkronizálás -> Autómata... Bekapcsolni (Általában alapból be van.) -> (Alatta) Csak wifi-n: Kikapcsolni (Ekkor már mobil neten és wifi-n is szinkronizál.)

Fontos, bár nem próbáltam, de akku kímélőnél alapból leálítja az autómata szinkronizálást. Akku kímélő kikapcsolásánál minden vissza áll normálra!

2021. márc. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!