Még nyáron vettem egy bluetooth fülhallgatót, de egy pár hete az egyik fele nem akar töltődni és nem tudom mi lehet a baja. Valakivel volt már hasonló vagy mit lehetne ezen segíteni?
Milyen típusú?
Amikor én jártam így, akkor a bölcső aljában volt egy kis kosz, ami miatt nem érintkezett rendesen az egyik fele.
'USAMS' típusú, viszont teljesen tiszta, úgyhogy ilyen probléma nincs vele.
A garancia után pedig még utánna kell néznem, hogy van e, de igen, semmi jelzés nincsen olyankor.
USAMS egy kínai cég ami a nagy márkák termékeit másolja, olcsón. Nem tudom hogy javítható-e mert ezeknél a termékeknél gyakori a rövid élettartam, mert így lettek tervezve. Szerintem nem éri meg vele foglalkozni, jobban megéri belefektetni a pénzt egy normális fülhallgatóba mint az Apple AirPods 2nd gen vagy a Huawei FreeBuds 3i.
Nekem már volt dolgom USAMS termékekkel és ugyan azokat forgalmazzák mint az AliExpress-en található $6-$10 szarok, csak rárakják a saját logójukat.
Ha mindenképp az olcsó kategóriában akasz maradni, akkor AliExpressről vagy Wishről tudsz rendelni $1-$2-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!