IPhone, Samsung, Xiaomi vagy Huawei? Jelenleg Xiaomi Mi 9 Lite-om van, de nem vagyok vele megelégedve. L
A nagy kijelző után lehet kicsinek fogod érezni az iPhone 8 kijelzőjét, nem akarok itt kirobbantani egy ios android háborút, de az iPhone még használtan se egy ár érték bajnok.
Egy használt iPhone árán simán veszel új androidos telót.
Lehet vesz, de ne akarjuk összehasonlítani a kettőt.
“Ár-érték bajnok”
Xiaomi Mi 9 Lite már akkor rossz volt, mikor megvette a kérdező, pedig új volt. A támogatásról már ne is beszéljünk.
Én csak egy példát mondtam a 8-al, mást is vehet, ha van rá keret, de ez még használható lesz pár évig és nem kerül több 100 000-be.
Egyébként meg azt írod kérdező, hogy alapból hibás volt a xiaomi, akkor miért nem cserélték ki azonnal garanciába.
Négy hónapig szervizben?
Ne már, hát honnan vetted a tengeren túlról?
Akkor add be megint!
iPhone-t nem ar/ertek miatt veszunk.
#7.
Ár/érték relatív, mivel nincs másik gyártó aki IOS-el ad ki telefont így nincs valódi konkurenciájuk.
5 éves szoftveres támogatást fizeted meg elsősorban, illetve a megbízható rendszert.(ezt elismerem én is, pedig volt több Androidos csúcstelom is)
Ami meg azt illeti nincs még 1 gyártó aki csúcshardvert ad 150 ezerért 5 éves támogatással.(SE2020-ról beszélek elsősorban)
Kérdező:
Amúgy gondold át először is hogy mi az ami nem tetszik.
Ha leírod akkor tudunk normális telefont ajánlani, de amúgy én is azt mondom hogy csináltasd meg mert átlag felhasználásra nagyon is jó az a telefon.
Ha jobb kamera kell, akkor az esetben érdemes feljebb lépni, amúgy nem feltétlen nyújt manapság többet a felsőkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!