A fülhallgatómból valamilyen magyar rádiós adást hallok ha a laptopomhoz csatlakoztatom?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam több fülhallgatóval is, de még így is hallom. Van valamilyen mód arra, hogy ez a hang megszűnjön?2021. márc. 1. 23:43
1/2 anonim válasza:
A fülhallgatók és a hangszórók is képesek antennaként működni valahogy és így rádiós adásokat befogni. Van róla pár cikk, lehet van valami megoldás is rá.
Nekem az 5.1es hangszóróm fogott be egyszer így valami adást. Elég félelmetes volt míg nem tudtam, hogy mi van. Csak annyi hallottam, hogy valaki suttog a sötétben és nincs körülöttem senki. De mint kiderült természetes jelenség.
2/2 anonim válasza:
Ha telefonon akarsz rádiót hallgatni, fülhallgató nélkül nem is megy. Antennaként funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!