Miért nem fogja a telefonom a wifit?
Samsung galaxy A10 em van, masfel eves telefon. Par napja feltunt hogy nagyon sokszor lassu a wifi vagy teljesen lecsatlakozik.
Azt hittem a wifi halozattal van a gond, de anyukam nem tapasztal ilyet se az o telefonjan (ami joval regebbi) se laptopon.
Viszont ha atkapcsolok mobilnetre van hogy meg azzal se tolt be.
Letezik hogy az en telefonom hibasodott meg? Mit tudnek vele kezdeni?
Nem vagyok nagy technikai varazslo igy minden hasznos valasznak orulok😅
...de, ha belefér, akkor a Redmi 9 ajánlott (a 4/64 változat 54e ft, a 3/32 48e)
ha ő nem, akkor ott van még a Redmi 9C
új Huaweiket nagyon gondold át ha olyat akarsz, nincs rajtuk play áruház és semmilyen google app
Juj nagyon sokat segitettetek,koszonom😊👌🏼
Igen azt sajnos hallottam hogy mit muveltek a huaweikkel, pedig tetszettek azok a telefonok de igy mar semmikepp nem kene 😅
Samsungok kozul van ebben az arkategoriaban olyan amit megeri venni?
A Samsung árazása most annak megfelelően van belőve, hogy kiesett egy potens konkurense (ugye a Huawei). Újonnan azonos áron más márkát célszerű inkább nézni.
Ahogy "Ez vajon vicces?" írta, ott a Xiaomi a Redmi családdal ami azért már szerzett nevet magának Európában. Vagy ott a Realme is, aminek sok készüléke egész korrekt véleményeket kap.
A lényeg, hogy vásárlás előtt célszerű azért pár tesztet elolvasni és akkor biztos nem lesz gond.
Koszonom😊
Most egyelore nem tapasztalom ezt a problemat de ha megis ugy alakulna hogy telefont kell vennem, megfogadom a tanacsokat🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!