Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell kiszerelni a SE...

Hogy kell kiszerelni a SE V640i alsó csatlakozóját?

Figyelt kérdés

Szóval az a szitu, hogy elkopott a telóm alsó csatlakozója, vagyis ha pl. szeretném bedugni a fülhallgatómat, egyszerűen kiugrik.

Azt találtam a neten, hogy megoldást jelenthet az alsó csatlakozó kicserélése, ami max. 2000Ft-ba kerül.

A probléma az, hogy nem tudom kiszedni, szóval ehhez kérnék segítséget.

Találtam a neten szétszedéses videókat, de ott szerintem túlságosan szétszedték.

KÖSZ :D

2010. aug. 17. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

az némi forrasztással jár, ahhoz meg szét kell szedni rendesen.. nyáklapról kiforrasztani, újat beforrasztani, közben persze vigyázni hogy ne égess-olvassz szét semmit..

ami elég szőrözős, nem patentos megoldással van összerakva..

szerintem te nem értesz ilyesmihez, úgyhogy nagyon ne akard magad megcsinálni.. nem patentos..

2010. aug. 18. 00:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Jól gondoltad, tényleg nem értek az ilyenekhez XD

Azért gondoltam, hogy otthon csinálom meg, mert a se-portal forumán azt írta valaki, hogy csak le kell húzni az alaplapról.

2010. aug. 18. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A szétszedős videón jól látszik, hogy csak elég lehúzni a csatlakozót. Szóval nem kell forrasztani és otthon is meg tudod csinálni.

2010. aug. 18. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor nekem elég eljutnom a képregény 15. pontjáig?

Basszus XD nem is merem szétszedni XD milyen nehéz elrontani?

2010. aug. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!