Honnan tudnék letölteni Nokia 6600-ra való mp3 lejátszó programot?
Figyelt kérdés
Olyat keresek ami ingyenes és jól szól. :)2008. dec. 3. 18:41
1/3 anonim válasza:
[link] vagy méginkább [link] . Mindkettőn regisztrálni kell, aztán lehet letöltögetni. Viszont nekem volt 6600-m, és az nem mp3 lejátszónak való telefon:D annak is akartam használni, de hardveresen nem elég jó hozzá. Mármint ha rárakod az mp3lejátszó programot, kodeket, akármit, akkor le fogja játszani, de jól szólni nem fog. Kicsit dobozhangja lesz. De ráraksz egyet, kipróbálod és úgyis rájössz, mire gondolok:D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már 2 programot próbáltam ami nem jött be. Bíztam benne, hogy van olyan ami jól működik.
2008. dec. 4. 18:10
3/3 anonim válasza:
jól működnek azok, csak a telefon nem erre való:D egyébként én az LCG Jukebox-ot és a WMAPlus!-t ajánlom. A Jukebox nem tudom, hogy megy-e 6600-n, én SX1-en és N70-en használtam, de a WMAPlus! biztos, hogy megy 6600-n, én is azt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!