Laggol az iphone 7, mi lehet a baj?
Ősszel vettem egy használt iphone 7-et (normális GSM üzletből, ahol átvizsgálták hibátlan-e) nem egy lepusztult készülék, teljesen makulátlan.
Viszont laggos. Nagyon laggos. Az animációk szaggatnak. IOS 14 fut rajta, lehet ez a probléma, viszont az előző telefonom egyáltalán nem laggolt ezen a verzión, (iphone se 2016), pedig abban gyengébb volt a chip.
Egy kis utánaolvasás után kiderítettem, hogy az akksi romlása okozhat ilyen problémát. Na most nekem 83%-os a kapacitás, és kiírja hogy az akksi támogatja a normál csúcsteljesítményt. Gondolom ezek szerint nem vesz vissza a teljesítményből.
Szóval valakinek ötlet, mi lehet a baj?
Akksi csere javíthat bármit?
Az a baj ezzel a telefonnal, hogy habàr megkapja az IOS 15 öt , talàn azzal jobban fog futni, viszont már nem ezekre az új IOS ekre van kitalálva, így nem lesz tökéletes.
Véleményem szerint akkor sem kellene laggolnia...
Amennyiben még nem próbáltad meg, készít egy biztonsági mentést, majd állítsd vissza a készüléket a gyári állapotra és nézd meg, hogy úgy tapasztalod-e a problémát.
Elképzelhető, hogy az akkumulátor okozza azt valóban, azonban ahogy korábbi válaszolók is írták, ekkora kapacitás mellett még nem kellene teljesítménycsökkenést tapasztalni, egyik kollégámnak például pont 83%-os a 7-e és teljesen jól működik neki.
Ráadás, a 14 még a 6S-en, SE-n is gyorsan fut, tehát a 7-en nem is indokolt, hogy lassú legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!