Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudnék iphone-t szerezn...

Honnan tudnék iphone-t szerezni olcsón jó állapotban?

Figyelt kérdés

L/15 vagyok és nem túl gazdag ...

szeretnék majd egy i phone-t AJÁNLOD???

2010. aug. 17. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
jajjmár.
2010. aug. 17. 20:18
 2/5 anonim válasza:
egy 15 eves lanynak minek kell egy ilyen draga es nagy tudasu telefon? presztizs? menobb leszel?
2010. aug. 17. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Még ha enne rá pénzem se vennék. Egyszer már beüzemeltem egyet... Minek neked ifón? Én nem ajánlom, mert az Apple-nek nagyon mocsok az üzletpolitikája, másrészt borzasztó az ifón ár/érték aránya, nem ár annyit, amennyibe kerül. Magyarországon is kezd egyre nagyobb divat lenni az Apple...*fáradtképetvág*...
2010. aug. 17. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. szerintem abszolút megéri az árát. nekem legalábbis. egy 15 éves lánynak nem tudom megérné-e pláne ha nem túl gazdag. de a kérdés megfogalmazása után én sem ajánlom, megértem hogy ilyet akar mindenki, de azért na. olcsón jó állapotban? szerintem sehol. körül lehet nézni vaterán, de én nem bízok annyira benne, hogy ott vásároljak, amúgy meg az eredeti iphone ott sem lesz sokkal olcsóbb. szóval lehet dolgozni menni majd pár év múlva és összeszedni rá a pénzt ha már a szülők nem akarják megvenni, amit meg is értek.
2010. aug. 17. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

3gs kéne nem 3g(me a 3g 1 szar)

am rohattul nem éri meg árát nekem van rá pénzem de nem vennék helyette mit veszek? igen 1 nokiát :D

2010. aug. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!