Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új iphone telefonhoz segítség?

Új iphone telefonhoz segítség?

Figyelt kérdés

A mai nap fogom lecserélni a telefonom. Lenne pár kérdésem, mivel ezeket nem tudom hogyan működik.

1. Ha nem szeretném, hogy képeket vagy bármi egyéb mentésből adódó hülyeséget áthozzon majd az új telefonomra akkor be lehet állítani a telefont úgy új iphoneként, hogy a régi apple ID- vel lépek be? Vagy akkor automatikusan áthozza a mentett dolgaimat?

2. Ha nem hozza át a mentett dolgokat és a régi apple id-vel lépek be de új iphone-ként akkor a mentett dolgok az apple id-ről le fognak törlődni?

Ezt a részt sajnos egyáltalán nem tudom hogy hogyan működik.

A lényeg tehát az, hogy a régi telefonomról minden fontos képet feltöltöttem már a felhőbe, az új telefonra nem szeretném semmit se ha átkerülne. Viszont szeretném a már meglévő apple id-met használni a bejelentkezéshez. Félek, hogy akkor automatikusan átmegy rá minden mentett dolog. Illetve attól is tartok nehogy utána meg nehogy letöröljek abból a régi mentésből pár dolgot, hogy új iphoneként indítom a telefonom.

Aki tudna segíteni ebben annak nagyon megköszönném!

2021. febr. 23. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Miért a meglévő apple ID-T? nem értem.De a megoldás:megpróbálod így,ha áthoz mindent,kitörlöd ;)
2021. febr. 23. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Vagy célszerű lenne inkább egy új apple id-t létrehozni?
2021. febr. 23. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
ha fontos a régi nem.De ha nem kellenek róla az adatok minek vinnéd tovább ??? #1 vagyok
2021. febr. 23. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején rákérdez, hogy szeretnéd-e áthozni az adatokat. :) Nem szükséges új ID.
2021. febr. 23. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:

3-as, őszintén szólva én sem tudom. Igazából ahhoz nem fontos, hogy az új telefonon megnézzek ott bármit vagy rajta legyen bármi. A mentéseimet se néztem még meg ott sose, viszont nem szeretném hogy elvesszenek.

4-es, vagy akárki más aki esetleg tudja: Szóval azt most már értem, hogy be lehet állítani, hogy ne hozza át az adatokat. Viszont a régi apple id-men az icloud tárhely tele. Most akkor ott újra lesz tárhelyem ha nem jönnek át az adatok? Vagy tárhelyem az icloudban attól függetlenül nem lesz? Mert ha nem lesz akkor tényleg egyszerűbb újat csinálni

2021. febr. 23. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es olyan ostobák vagy, hogy azt már büntetni kellene!

Nem kell minden új készülékhez új Apple ID! Sőt! Egyet meg kell csinálni és azt használni minden Apple eszközön. Ha új ID-t csinálsz az összes vásárlásodat (alkalmazások, zenék, stb elveszíted! Újra ki kell őket fizetni.

Az új iPhone-t amikor elindítod és mész végig a beállításokon akkor azt kell nyomnod, hogy Beállítás új iPhoneként

Ha nem akarsz semmit áthozni akkor miért töltöttél fel mindent?

Ha új iPhoneként állítod be az új iPhoneonod attól még az felhőben tárolt adatoknak semmi baja nem lesz, nem fognak törlődni.

"Vagy tárhelyem az icloudban attól függetlenül nem lesz?"

ha a tárhyled tele van, akkor nem lesz

Ha nem akarsz semmit a mentésedből, viszont meg szeretnéd tartani a régi telefon adatait, akkor a megoldás az, hogy számítógéppel csinálj róla egy mentést.

2021. febr. 23. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek aki írt! Végül sikerült megoldanom úgy ahogy szerettem volna!
2021. febr. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!