Szerintetek baj lehet powerbanknál? ( Többi lent)
Szerintetek gondot okozhat egy 2500ft-s kínai noname powerbank a telefon alakjának?
Mint egy 5000ft-s neve van powerbanknak?
Árt e a telefonnak egy ilyen powerbank vagy sem.
Alakjának *aksijának akart lenni csak telefon.
#1 ahogy én tudom úgy nem kéne neki. Csak gondoltam rá kérdek
Én külföldről rendeltem 200 Ft-ért 3db powerbankot, ami 20ezer Mah-es. Ebből csak 5000Mah-t tudtak, de ez is elég volt a telóhoz. Hát töltöm a telefont, elkezd forrósodni, egyszer csak jelez a telefon, hogy ellenörizze a töltöt. a powerban elromlott. Utólag szétszedtem, egy olcsó alaplap volt rajta, amin megolvadt a vezérlő, és egy Ni-Mh akku volt benne.
Ezek a powerbankok valami Qhuang, vagy Qhueng márkájuak voltak.
Szal attól függ, milyen márka.
Hát nekem most egy TechFuerza van kinai kis boltba volt 2500Ft 10400mAh
Eddig jó. csak gondoltam rá kérdek
Ennél a rizikós butaságnál az is jobb, ha az ember megbízható gyártó powerbankját veszi meg, mert az még mindig olcsóbb, mint a telefon javítás, ha netán tönkreteszi.
A powerbank mikro-vezérlője egy 'kicsit' nagyobb feszültséget ad le egy hiba miatt (mivel olcsó hulladék), mint amit a telefon elvisel és máris megvan a gond. Ilyenkor jó esetben 'csak' a telefon töltésvezérlője füstöl el, rosszabb esetben akár az egész alaplap. Az pedig nem olcsó, amikor ilyesmit kell javíttatni, hisz erre gari sincs (úgyis látszik a telefonban, mitől ment gajra)...
A szerelni vágyók vehetnek (normális) powerbank modult + 18650 -es cellákat (azokból is normálisat) és olyan kapacitású powerbankot raknak össze, amilyet akarnak... Akár egy olyat is, ami lekörözi kapacitásban a legtöbb autó akkumulátort, csak akkor méretes darab lesz...
Lekörözteleeek!
Én 0.2 euróért vettem egy powerbankot. Hihihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!