Gif konvertálása mp4-be (többi lent)?
Figyelt kérdés
Sok olyan weboldalt találtam, illetve néhány androidos alkalmazást is ami átkonvertálja a gif fájlt mp4-be. Viszont az a baj, hogy csak néhány másodperces lesz a videó. Olyan alkalmazás kellene amivel be lehet állítani, hogy milyen hosszú legyen a videó mielőtt a gif-et mp4-be akarnám konvertálni.2021. febr. 21. 20:42
1/1 anonim válasza:
Ilyen nem tudom hogy van-e.
Viszont ez a sokat kipróbáltam, nekem azt sugalja, hogy órákig szórakoztál vele. Kb 10 perc lett volna mire egy video szerkesztővel össze vágod magadnak, hogy pl játsza le 2szer (2szer egymás után behúzod, illeszted és mented)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!