Miért nincs hely a telefonomon, amikor nem látok semmit, amitől tele lenne?
Van memóriakártya a telefonomban, minden adat azon van, fájlböngészőben szerintem csak a működéshez kötelező dolgokat látom, mégsem értem, mitől nincs hely a telefonomon.
Oké, régi telefon már, mai szemmel nézve, már el is engedtem, hogy veszek újat, de még nem találtam nekem megfelelőt, ráadásul amúgy tök jól működő 2017-es A3-as Samsung Galaxy.
Az előbb még letöltöttem egy tisztogató programot is, a CC cleanert, de az is csak pár mb-ot törölt le, úgyhogy magát az alkalmazást is letöröltem végül.
Eddig néha egyesével végigtörölgettem az alkalmazásaim listájáról minden alkalmazásom cash szemetét, ezt vártam volna megspórolni a plusz alkalmazástól, de így sincs elég helyem a jelenlegieket frissíteni, amit nem értek, hogy hogy lehet, hiszen a telefonomon nincs adat vagy alig, és így is folyton alkalmazásokat akar törölni, hogy a többit frissítse.
Mit nem veszek észre?
Persze tudom, hogy nehéz látatlanba megmondani, meg én is óvatos vagyok, nehogy vmi fontosat töröljek le, és itt lehet a probléma, hogy ha nem mindenről tudom pontosan, hogy mi az a telefonomon, de hátha van vmi közismert tény, hogy hol gyűlik a sok adat össze vagy vajon csak minden frissítés egyre nagyobb helyet igényel?
Az enyém mondjuk 16 Gigás belső tárhelyes, de azt nem értem, hogy mi változott három-négy év alatt, amikor bőven volt hely rajta... Asszem... Mondjuk akkor sem fért rá minden általam vágyott alkalmazás már rá, igaz, de legalább a meglévőket frissítette.
Vajon tényleg egyre több helyet foglalnak el a frissítések?
#2: azt értem ezalatt, hogy a telefon fájlböngészőjében is látom mindkét tárhelyet és hogy mi van melyiken.
Oké, tán gépen látok rajta rejtett fájlokat is, ez jogos és ezért hasznosnak jelöltem a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!