Hogyan lehetne beállítani, hogy konkrét alkalmazés tudjon csak elfordulni?
Figyelt kérdés
Androidos, Samsung A40telefonom van. Be lehet a tetején állítani, hogy álló maradjon-e vagy a készülék oldalra fordítása esetén a képernyőtartalom is fordul. Namost ha az SMS, a hanghívás, Messenger, Viber és sok más minden apró mozdulatra elfiregforog az nettó értelmetlen és idegesítő, ám a Youtube meg a Waze (navi) ezeket szinte kizárólag vízszintesen használom. Hogy lehet beállítani azt, hogy a Youtube és a Waze elforduljon, de az összes többi ne. Hamár annyira agyon van hájpolva manapság a testreszabhatóság és az egyéni igények figyelembevétele. De amúgy tökegyértelműen így lenne életszerű és gyakorlatias.2021. febr. 18. 19:42
12/15 A kérdező kommentje:
És ettől hosszabb lesz?
2021. febr. 18. 20:21
14/15 anonim válasza:
A̴ ̴k̴é̴r̴d̴e̴z̴ő̴n̴e̴k̴ ̴i̴g̴a̴z̴a̴ ̴v̴a̴n̴.̴
Valamelyik nap is egy kérdező elkezdett reklamálni, hogy a kérdésére én egy weboldal linkjét másoltam be neki, ahol olvasható a kérdésére vonatkozólag minden információ.
Erre megkaptam azt, hogy ő nem azért tett fel itt kérdést, hogy oldalakat olvasson, hanem hogy ide írják neki a választ.
Nem tudom hogy miért gondolom azt, hogy az ilyen választ sem érdemel.
15/15 A kérdező kommentje:
14-es nekem pl ha valaki egy linket dob be válaszként, azzal semmi bajom, ha megkapom a keresett infót. Ahogy itt is végülis ki lett elégítve az információéhségem. Inkább azon csodálkozom csak nagyokat, hogy mennyi nyomorult ember él e földön, hogy a legártatlanabb dologból is tud konfrontációforrást teremteni, hogy egy totál ártalmatlan dologból ellenségeskedést csinálnak. Alap amúgy, hogy az, aki rendben van saját magával, akinek helyén van a belső harmóniája, az nem megy neki a másik embernek. Mindig azok ellenségképeznek, akiknek van valami belső feszkójuk, vagy nincsnek magukkal, az a életükkel megelégedve és akkor azt hiszik, hogy jobb lesz nekik azzal, hogy belerúgnak a másikba. De mondom, ilyet mentálisan ép ember nem tesz. Aki renben van magával, az nem ellenségeskedik.
2021. febr. 19. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!