Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Huawei-t venni jelenleg...

Megéri Huawei-t venni jelenleg vagy inkább nézzek mást?

Figyelt kérdés
Eléggé megtetszett a p40 pro de van ez a Google dolog... Igazából Youtube meg Gmail kell nekem amiket használok. 230 ezerért tudnék venni kb. de így nem nagyon merek, hogy nincsenek rajt a Google szolgáltatásai. Böngészőben tudom elérhetőek de a Youtube alkalmazásban, bejelentkezve a fiókomba ezerszer jobb. 250ért lenne még az Xperia 5 ii és 260ért egy S20+ 5G-vel 12gb rammal, szerintetek?

2021. febr. 18. 10:37
A kérdező szavazást indított:
Huawei P40 Pro
Sony Xperia 5 ii
Samsung Galaxy S20+
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:

"Igazából Youtube "

helyettesíthető YouTube Vanced-el

[link]

gmail-es fiókod meg azt hiszem lehet használni a gyári email appal.

2021. febr. 18. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor teszik fel ezt a kérdést?

#1 sajnállak, hogy minden nap többször is lekell írnod ugyanazt szinte.

2021. febr. 18. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak Gmailre, és YouTubera szeretnéd használni, akkor azok helyettesíthetők más programokkal.

A YouTube a Youtube Vanceddel, a Gmail pedig egy másik levelező programmal.

2021. febr. 18. 11:18
 4/9 savanyújóska ***** válasza:
Ld. előttem szólók, nagyon attól függ, mennyire használod a Google ecosystemet, nekem pl. munkahelyi Gsuite miatt esélytelen egy HMS-es telefon. Ha tényleg csak youtube meg Gmail kell, akkor kis konfigurálással tényleg a gyárihoz nagyon hasonló élményt tudsz elérni. (Pl. Bluemail nagyon hasonlít a Gmailes kliensre is.) Kompromisszum lehet a P30 Pro, nyilván ha megelégszel az eggyel korábbi csúcsmodellel (és fontos a Huawei).
2021. febr. 18. 11:31
 5/9 savanyújóska ***** válasza:
Ps.: Ha az ár nem akadály, akkor én is a Samsungot mondanám, akit ismerek, mind elégedett vele, nekem személy szerint az UI nem jön be, meg sose volt rá keret, ezért tartok Huaweit.
2021. febr. 18. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:

#4, 5

Tetszik a neved =))

2021. febr. 18. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

kitartó vagyok... :D

2021. febr. 18. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Még kérdezzétek meg 1000x, mert nem tudjátok használni a kibszott keresőt
2021. febr. 18. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg, hisz play áruház sincs rajta, az meg még is csak fontos a különböző appok letöltéséhez.
2021. febr. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!