Milyen telefont vegyek?
Úgy néz ki, meg kell válnom a régi telefonomtól(Huawei p9 lite mini).
Tudnátok esetleg egy-két tippet adni, hogy mire cseréljem le?
Gondolkoztam az Iphone-on is (Iphone xs, Iphone SE 2020), lehet egy próbát megér.
Tisztában vagyok vele, ha már Iphone, akkor a legújabb, viszont nem szeretnék ekkora összegeket költeni rá.
Középkategóriás androidos telefon 100.000Ft, használati idő kb 2 év.
Belépő kategóriás iPhone telefon 180.000Ft, használati idő kb 4-6 év.
Lehet dönteni melyik éri meg jobban. :D
Mindig ezzel jönnek az ájfonosok, hogy 5-6 év támogatottság, de ki a tököm akar 5-6 évig egy telefont használni.
Másfél évnél még nem használtam tovább egyik telefonomat se.
Inkább választok a középkategóriából és sűrűbben cserélem mert így meg van többször az új telefon varázsa.
3. válaszoló:
Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 1-1,5 év után a több mint 100 ezer forintot érő telefont csak úgy unalomból lecserélje.
Én iphone-t javaslom, nekem is az van, több mint 4 éve megvan, és nem igazán van baja. Előtte android volt leginkább nekem, de sajna 2 évente cserélni kellett, mert sajna nem volt utána működőképes egyik sem.
3-as vagyok,most vettem egy xiaomi X3 nfc telót ami tökéletes számomra,és vagy el hiszed vagy nem,de egy iPhone 11-ről váltottam amit nem sokáig használtam mert egyszerűen nem jött be.
Tehát van viszonyítási alapom,az iPhone egy túlárazott divat telefon ami semmivel nem ad többet mint bármelyik másik márka.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Végül mégis csak az iPhone 12 mini-re esett a választás, remélem nem bánom meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!