Iphone figyelemérzékelő funkció?
"A csatolt kép lemaradt. :D"
Valamint a kérdés is.
Egy cseppet szétszórt vagyok ma. Ne haragudjatok. A kérdés az, hogy ez hogyan működik vagy mit takar?
Nem tapasztalok semmit ha be van kapcsolva csak annyit hogyha hívnak lehalkul. És a többi?
Egyébként csak a kérdőjelet hagytam le.
,,mit takar az hogy” így kezdtem a mondatot.
Köszönöm szépen! Sokat segítettél!
Oda van írva igen. De szerintem leírtam, hogy miért kérdezem, vagy mi az ami nem egyértelmű.
Én vagyok berúgva és te nem tudsz feltenni egy kérdés... jól állunk! :DDDDD
az ájfónon a figylem figyelése azt jelenti, hogy ha ránézel a telefonra akkor más fog mutatni mint amikor nem nézel rá!
Tehát hívás, ébresztés, stb essetén ha ránézel akkor a hangerőt le fogja venni, hogy ne ordítson a pofádba!
Ezt a funkciót a Beállítások -› Kisegítő lehetőségek -› Face ID és figyelem lapon tudod beállítani (Figyelemérzékelő funkciók)
Ha írásbeli értesítés érkezik akkor ez annyiba módosul, hogy magát az üzenetet nem fogja megjeleníteni!
Tehát csak annyi áll a kijelzőn, hogy "Manyika üzenetet küldött"
Ha viszon ránézel a kijelzőre, akkor már az is látszani fog, hogy Manyika milyen üzenetet küldött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!