Miért írja ki a telefon hogy túlmelegedett mikor jéghideg?
Figyelt kérdés
Először csak elkezdett zölden villogni a képernyő, majd kiírta hogy túlmelegedést jelzett és állandóan újraindult. Hagytam hűlni majd nagy nehezen sikerült csinálni egy gyári visszaállítást. Továbbra is villog, be se tudom már kapcsolni, és mikor felteszem tölteni túlmelegedést jelez. Másfél éves samsung galaxy a40.2021. febr. 14. 09:59
1/5 anonim válasza:
attól, hogy túl melegszik egy apró mikrochip benne, attól nem lesz az egész telefon meleg. lehet csak egy szenzor hibásodott meg, szervízet javaslom.
2/5 anonim válasza:
Vizet/párát kapott.
Szedd szét, szárítsd ki, mert tönkremegy.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát szétszedni sajnos nem tudom de az reális hogy párát kapott.
2021. febr. 14. 15:54
4/5 anonim válasza:
Értelek, akkor kérj meg valakit, vagy vidd szervizbe.
Minden késlekedés a javíthatatlanná váláshoz vezet.
Esetleg Miskolcon tudok segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Holnap viszem is mert semmit se tudok vele kezdeni. Köszi de Miksi kicsit messze van.
2021. febr. 14. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!