1 órája azt írja ki, hogy 100 %-on van a telefonom!?
Figyelt kérdés
Már kb. 1 órája folyamatosan használom a telefonom és azóta is azt írja ki, hogy 100 %-on van. Sosem csinált még ilyet, eddig azért elég gyorsan merült mindig.
Nem tudom, egyébként ennek lehet-e köze hozzá, de nemrég szörnyen összetört a telefonom és elő és hátlapot is kellett cseréltetni rajta, konkrétan meghajlott a telefon, nem volt biztos, hogy meg tudják csinálni. Tegnap kaptam vissza a telefont, azóta 5 perc használat után is tűzforró és még ez a probléma is van.
Ez mi lehet, mit tudnék vele csinálni?
2021. febr. 13. 15:25
1/5 anonim válasza:
Nem jó a csatlakozás vagy meghibásodott a vezérlő. Nem tudja mérni benne a feszültséget stb.. sok hiba lehet. Egyszer kifog kapcsolni vagy hirtelen leugrik majd a töltöttségi szint, ha már vészesen alacsony lesz. Szervíz ismét, de lehet elkéne gondolkozni másik szervizben, mert lehet direkt csinálták, hogy újra visszamenj. Kitudja harmadjára mit tesznek benne tönkre.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este 2x is magától kikapcsolt a telefon, mikor 17%-on volt. Fogalmam sincs, mi lehet a gond, 110-et fizettem, nagyon mérges vagyok.
2021. febr. 13. 15:41
3/5 anonim válasza:
Mennyi idős, milyen telefon?
HTC-m csinálta ezt, 3 év után.
4/5 anonim válasza:
Hát ez a javítás nem sikerült.
Vagy árvertek és kaptál egy rossz akkumulátort is a tiedét meg betették máséba, vagy kapott az akkumulátor is a törésnél.
Ha tűzforró az nagyon nem jó!
5/5 A kérdező kommentje:
Nemrég volt 2 éves a telefon, de nem használtam minden nap, mert sokszor munkába a régi telefonomat vittem.
2021. febr. 13. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!