Milyen az élet egy vízálló telefonnal?
A kádas játék IP68 szinttel is rejt némi kockázatot.
Ha becsobbantod a segged alá a 36-38 fokos vízbe, először nem történik semmi, kibírja, lerázod, letörlöd, oké.
De ha megmelegedett, kitol némi levegőt, visszahűlve meg beszívja. A résekben maradt vízzel együtt.
Nem változott meg az életem attól, hogy vízállónak van kikiáltva a telefonom az Apple szerint. Sajnos a kenyér sem lett olcsóbb. :(
Ezt a kérdést szerintem nagyon nem így kellett volna megfogalmaznod.
Számomra sok előnnyel jár. Mondjuk nem kell félnem, ha elkezd szakadni az eső, vagy tudom használni, ha egyedül megyek wellnessezni, esetleg ki tudom tenni a medence szélére. Közben pedig elérhető vagyok, tudok telefonálni, ha bármi történik
Egyszer pedig a kádban ülve kicsúszott a kezemből, mondanom sem kell, elég kellemetlen lett volna egy nem vízálló telefonnal.
Szeretek veszélyesen élni, korábban is kádaztam telefonnal. :D
De anyám pl két nem vízálló telefont nyírt ki kád nélkül, az egyik a zsebéből a wc-be esett, a másikat strandon kaja séta pihi stb után elfelejtette kivenni a bikinifelsőből, ahová becsúsztatta, hogy ne hagyja el, és azzal ment be a vízbe... majd mikor nyakig elmerült a vízben, akkor villant be neki, hogy nem rakta le a telefont. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!