Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen az élet egy vízálló...

Milyen az élet egy vízálló telefonnal?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 23:24
1 2 3
 11/22 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nekem tavaly úszott a Balatonban egyet. Videóztam a vízben, kicsúszott a kezemből és azonnal az iszap alá ment, szerencsére meglett.
2021. febr. 12. 08:43
 12/22 Wadmalac ***** válasza:
75%

A kádas játék IP68 szinttel is rejt némi kockázatot.

Ha becsobbantod a segged alá a 36-38 fokos vízbe, először nem történik semmi, kibírja, lerázod, letörlöd, oké.

De ha megmelegedett, kitol némi levegőt, visszahűlve meg beszívja. A résekben maradt vízzel együtt.

2021. febr. 12. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Nem változott meg az életem attól, hogy vízállónak van kikiáltva a telefonom az Apple szerint. Sajnos a kenyér sem lett olcsóbb. :(

Ezt a kérdést szerintem nagyon nem így kellett volna megfogalmaznod.

2021. febr. 12. 11:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Számomra sok előnnyel jár. Mondjuk nem kell félnem, ha elkezd szakadni az eső, vagy tudom használni, ha egyedül megyek wellnessezni, esetleg ki tudom tenni a medence szélére. Közben pedig elérhető vagyok, tudok telefonálni, ha bármi történik

Egyszer pedig a kádban ülve kicsúszott a kezemből, mondanom sem kell, elég kellemetlen lett volna egy nem vízálló telefonnal.

2021. febr. 12. 12:38
 15/22 A kérdező kommentje:
Kádban ülve szerintem senki nem ül nem vízálló telefonnal :D
2021. febr. 12. 13:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Hűha elég szarul fogalmaztam meg a válaszom..
2021. febr. 12. 13:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg a kerdesed is🤫
2021. febr. 12. 13:48
 18/22 A kérdező kommentje:
XD
2021. febr. 12. 13:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Én nem vízálló telefonnal is ültem a kádban, nem is kevésszer. :) Viszont annak nem volt ilyen csúszós a tokja, nem is csúszott ki a kezemből soha.
2021. febr. 12. 14:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Szeretek veszélyesen élni, korábban is kádaztam telefonnal. :D

De anyám pl két nem vízálló telefont nyírt ki kád nélkül, az egyik a zsebéből a wc-be esett, a másikat strandon kaja séta pihi stb után elfelejtette kivenni a bikinifelsőből, ahová becsúsztatta, hogy ne hagyja el, és azzal ment be a vízbe... majd mikor nyakig elmerült a vízben, akkor villant be neki, hogy nem rakta le a telefont. :D

2021. febr. 12. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!