Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom fixálni a mobilinte...

Hogy tudom fixálni a mobilinternet beállítást?

Figyelt kérdés

Hogy lehet beállítani Xiaomi telefonon, hogy csak 3G hálózatot használja a telefon? Nagyon bosszant, hogy csak "Preferált hálózat"-ot lehet beállítani. Régi telefonomon beállíthattam, hogy "Csak 3G", és nem szakadt meg naponta ötszázszor az internet. Munkahelyemen alig van térerő, 4G gyenge, gyakorlatilag használhatatlan, az EDGE meg alapból egy vicc (nem is értem, hogy miért létezik még), és hiába állítom be preferáltnak a 3G-t, folyton váltogat össze-vissza.

Én egész nap fülhallgatóval rádiózom, és percenként megszakad az adás, mert a kis drága hálózatot vált. 4G hulladék, hiába van 2-3 térerő, az EDGE meg olyan "jó", hogy egy percig pufferel, azzal 5 másodpercig van rádió, és ezt képes fél órán át is csinálni. De annak legalább full térereje van, csak hát az a lassúsága már 10 éve elavult.

Régi telefonomon beállítottam, hogy "Csak 3G", és azon maradt, és 7-8 órán át rádiózhattam megszakítás nélkül. Már pár appot kipróbáltam, de mind csak ugyanazt tudja, mint a telefon beállítása.

Tehát: van olyan app, amivel fix 3G-re tudom állítani ezt a kiba*** telefont? (Mert mindjárt falhoz ba***)

Köszönöm, hogy elolvastad! És köszi, ha még segíteni is tudsz!

2021. febr. 11. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

ugyan gőzöm sincs miért csinálja ezt a telefonod, de:

ha kötelező megoldani, akkor szerintem tudsz olyat kérni a szolgáltatónál, hogy kapcsolja le nálad a 4G-t.

2021. febr. 11. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van rá alkalmazás: [link]

WCDMA only asszem a csak 3G

Viszont arra figyelj hogy ha LTE only-t állítasz be akkor nem tudsz telefonálni és téged sem tudnak hívni.

2021. febr. 11. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Most itthon vagyok, és nincs ilyen probléma, de holnap kipróbálom. Köszönöm! 😎
2021. febr. 11. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Reggel 6 óta rádiózom, és jó most. 👍 Köszönöm!
2021. febr. 12. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen! Azért teszteld le hogy tudsz e telefonálni!
2021. febr. 12. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Külön kártya van internetre és telefonálásra.
2021. febr. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!