Kontroller mobiltelefonhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mobiltelefonon szoktam call of duty-zni és mivel a képernyőn vannak a gombok így elég sokszor bénázok azzal hogy mellé nyomok, mert nem érzem a gombokat. Hallottam, hogy van kontroller mobiltelefonokhoz, ez pontosan hogy működik? Univerzálisak, minden telefonhoz jók? a telefonhoz kábellel kell csatlakoztatni vagy vezeték nélkül a csatlakoztatás? Honnan érdemes rendelni?2021. febr. 10. 22:47
1/2 anonim válasza:
A mobilokhoz tervezett kontrollerek bluetooth kapcsolattal működnek, de például egy Xbox (One vagy Series) vagy egy PS (4-5) kontrollert is tudsz csatlakoztatni a telefonhoz bluetooth-al is, illetve vezetékkel is. Bár ha vezetékesen szeretnéd használni, akkor kell hozzá egy OTG adapter, ami a telefonod micro USB vagy USB-C csatlakozóját alakítja át "sima" USB-re. Nekem egy egyszerű Moga Hero Power kontrollerem van még Amazonról. Egyszerűbb játékokra tökéletesen megfelel, CoD-hoz nem biztos, hogy ajánlanám mert elég kicsi a mérete, hosszútávon kényelmetlen lehet. Olcsóbb kategóriában az iPega, PowerA, Moga kontrollerek elég jók. Magasabb árkategóriában pedig ott vannak az ismertebb márkák kontrollerei (Samsung, Razer, Steelseries). Bár én annyiért már inkább egy Xbox One kontrollert vennék, meg max hozzá egy kontrollerre csatolható telefontartót.
2/2 anonim válasza:
Xbox One kontrollerét rá lehet párosítani bluetooth kapcsolattal, de itt sem mindegyiket. A géphez van 3 kontrollerünk, de ebből azt nem tudtam a telefonhoz párosítani (nem is látta) amelyiken nincs 3,5-ös jack aljzat. Egyébként minden másban ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!