Samsung A71 miért váltogatja a képernyőzár feloldási módot?
Figyelt kérdés
Rögzítettem az arcomat, az ujjlenyomatomat, és a készülék teljesen random dönti el, hogy feloldásnál biometrikus adatokat kér vagy a PIN kódot kell beírnom.2021. febr. 8. 10:16
1/2 anonim válasza:
Telefon kikapcsolása után amikor bekapcsolod, akkor vagy pin-t vagy jelszót fog kérni (ez attól függ melyiket állítottad be, ezek szerint te a Pin-t állítottad be)
Utána ha se az arcodat se az ujjadat nem ismeri fel, add vissza a telefont annak, akitől elvetted.
2/2 A kérdező kommentje:
Az első bekapcsolásnál (a bolt eladójától vettem el amúgy) kért PINt és jelszót is, megadtam mindkettőt, aztán a biometrikus rögzítést is megcsináltam. Azóta váltogatja, mikor mit szeretne.
2021. febr. 8. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!