Hogy talalom meg az archivalt uzeneteket?
Messenger app egy rakatt fosss hogy semmit nem lehet kezdeni vele, szeretnem meg nezni a regen archivalt uzeneteimet... de az appon nem lehetseges mert iert is lenne? ha bongeszovel lepek be facebookra es ra mennek az uzikre is csak at b@sz az aplikaciora.... es ott nem lehet. Csak ha az adott szemelyre ra megyek. De az nekem nem jo.
Geprol tudom menne, de most nekem telorol kene.
Asztali mód, www.facebook.com oldal. A többi olyan, mint asztali gépen...
Facebook -ék (a cégóriás) direkt nem könnyíti meg a nyomorult platformjuk normális használatát, rá akarják erőszakolni mindenkire a saját (elcszes#ett) alkalmazásaikat... Korábban normálisan működött minden böngészőben is, mostmár csak asztali módban, de valószínűleg UAS alapján később már így sem fog menni...
Az asztali módra váltás után az asztali oldalt
www.facebook.com
külön meg is kell nyitni (át kell navigálni), különben marad a mobil oldal, de asztali nézetben, ami persze hogy át dob az alkalmazásba...
Használd az asztali oldalt az asztali nézet után a
www.facebook.com
címmel, vagy
messenger.com
és itt is asztali nézetre kell váltani ahhoz, hogy működjön...
Most látom, hogy konkrétan az archivált üzeneteket keresed... Nálam azokat jó ideje az aktív beszélgetések alatt/között jeleníti meg a face és kivették az oldalról az archiválás lehetőségét is...
Írtam is a Facebook -nak emiatt, hogy ez így nincs rendben, de hetek után sem reagáltak, azóta pedig már beletörődtem, hogy ezt is elrontották...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!