Mi a véleményetek a xiaomi redmi note 9-hez? Megéri megvenni?
A sima 9 és a Note 9 nem ugyanaz! :)
De tökmindegy, én eleve nem vennék soha MTK-processzoros telefont, az a legsz#rabb CPU-gyártó! Szerencsére más hibája nincs neki, de akkor is..., ennyiért szerintem inkább Motorola Moto G8 Power a legjobb, vagy kicsivel 60 ezer fölött Xiaomi Redmi Note 9S !
Redmi note 9-ról kérdezett a kérdező, de egy Redmi 9-t linkelt.
Én azt látom, hogy ezek a budget telefonok Magyarországon elég túlárazottak.
Én külföldön élek és egy magyarországi Redmi 9 árából itt simán veszek Redmi Note 9-t. Vagy egy magyarországi Redmi Note 9 árából egy Redmi Note 9 Pro-t. Gondolom a magas magyar ÁFA az oka.
Amúgy napi használatban meg se fogod érezni, hogy MTK processzor van benne. Nem egy erőgép, de nem is olyan ára van, mint egy iPhone-nak.
Régen melegedtek az MTK processzorok, nekem is volt olyan Acer telefonom, ami a nyira melegedett, hogy veszélyesnek tartottam. De az már a múlt. Az újabb MTK processzorok igen jók. Az, hogy milyen benchmark score-okat csinálnak, az egy dolog, ezek a napi használar során alig jelentenek valamit. Középkategóriában azért a Redmi Note 9 Pro a legjobb szerintem. Abban Snapdragon 720g processzor, ami nem gyenge viszont takarékos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!