Simple alkalmazásnál melyik kártyával fizetek?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az OTP Simple alkalmazást. Létrehoztam és feltöltöttem egy Simple kártyát az alkalmazáson belül, és feltöltöttem egy OTP-s Master Card adatoket is. Melyikkel fogok fizetni? A Simple-vel vagy a Master-ral? Miért kell feltölteni a Simple-t?2021. febr. 3. 08:57
1/7 anonim válasza:
Be kell állítani, hogy melyik az elsődleges kártyád.
2/7 A kérdező kommentje:
OK, de akkor minek a Simple kártya?
2021. febr. 3. 09:16
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom akkor kell a Simple kártya, ha nem az OTP-nél bankolsz. Legalábbis én OTP-s vagyok és csak felvittem a kártyám adatait és működik.
4/7 anonim válasza:
az egy virtuális kártya, nem azzal fizetsz, hanem azon keresztül a már meglévő kártyáddal. (bármely bank által kibocsátott - VISA, Mastercard, Maestro vagy AMEX - kártyával.)
illetve azt a Simple kártyát is fel lehet tölteni, ha nincs másik kártyád, de neked van. az OTP-s. azaz neked nem kell a Simple-kártyát feltöltened, ha nem akarod
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez így logikusnak tűnik. Ma még kipróbálom.
2021. febr. 3. 10:15
6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog történt. Megtörtént a beolvasás, aztán a terminál kiírta "Figyelje a telefonját" vártunk kb 20-25 mp-t és semmi. Mepróbáltuk újra, ugyanaz. Aztán nem akartam tovább feltartani a sort, kifizettem az érintős kártyámmal (ugyanez van rögzítve a Simple-ben) minden gond nélkül. Szerintetek?
2021. febr. 3. 14:16
7/7 anonim válasza:
Na várjál, azt nem írtad, hogy mobilos fizetésre akarod haszálni, én pl. azt hittem, hogy internetes felületen akarsz a Simple rendszeren keresztül fizetni. (webáruház, icsekk,...)
Ez esetben viszont tényleg fel kell töltened a Simple kártyádat, de ebben nem tudok már segíteni, majd biztosan jönnek okosabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!