Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megvegyem neki?

Szerintetek megvegyem neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 37 éves anyuka vagyok és van egy 14 éves nagyfiam:) és folyton azzal nyaggat hogy szeretne egy új telefont most egy iPhone7-et használ 4 éve lassan. És egy 12 pro maxot szeretne. Mindent megtesz érte jó tanuló. Megvegyem e neki ezt a csúcskategóriás készüléket vagy elég neki egy sima 12 vagy esetleg egy 11 pró is? Szülők véleményét kérem elsősorban:) szép napot.
2021. jan. 31. 12:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 bocsànat rosszul èrtelmeztem igy mar vilàgos
2021. febr. 1. 10:09
 22/22 anonim ***** válasza:
53%

Véleményem szerint a megfelelő készülék kiválasztása során talán az egyik legfontosabb, annak figyelembe vétele, hogy az osztálytársaknak milyen készüléke van, az adott telefon mennyire kirívó a többiekéhez képest.

Középiskola elején egy olyan gimnáziumba jártam, ahol a szülői közösség jellemzően jobb módú volt, ott teljesen természetes jelenség volt, hogy a fiataloknak felső kategóriás telefonja van.

Később egy olyan gimnáziumba kerültem, ahol a többség kevésbé volt tehetős, ott még az osztályfőnököm is több alkalommal tett megjegyzést, hogy miért olyan telefonom van, amilyen.

Magam tehát első sorban azt értékelném, hogy a vásárlással okozok-e a gyereknek valamilyen atrocitást, abban biztos vagyok, hogy a készülékre vigyázna, azt megbecsülné.

2021. febr. 1. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!