Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Női telefon, vagy legalábbis nőies (a hátlapot, vagy mit, lehessen cserélni esetleg rózsaszínra) vékony, nagy képernyő, érintőképernyős, jó fényképező legyen benne, nagy memoriájú legyen, vagy bővíthető, mp3 lejátszó legyen benne, videót tudjak csinálni. Azt hiszem ennyi.

Ja és még annyi hogy a samsungnak van egy ilyesmi telefonja ami ezeknek megfelelne nemtudom hogy pontosan milyen, de annyit tudok róla, hogy a háttérképet úgy tudom cserélgetni h csak végig húzom rajta az ujjamat, jobbról-balra, vagy fordítva. És nem a Samsung Diva, hasonlít hozzá nagyon, a menüje is, csak nekem a Diva annyira nem jön be. Előre is köszi. Ha nem tudjátok melyik ez a Samsung, akkor is írhattok ezeknek megfelelő telefonokat. Köszi:)

2010. aug. 15. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
s5230 ?
2010. aug. 16. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is Samsung s5230. Esetleg Corby...
2010. aug. 16. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
s5230!!!! AZ:D köszönöm:D
2010. aug. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!