Miért nem megy a phone clone?
Huawei mate 20 lite okostelefonomat, szeretném átrakni a xiaomi redmi note 9 pro telefonra. Telefonszamok, képek, jegyzetek, zenék stb.
A huawieiből a sim kártyát atraktam az új telefonba de nem tudom a lépéseket, hogyan csináljam?
Segítsetek légyszi!
A Xiaominak is van saját ilyen appja, azzal próbáld.
"A huawieiből a sim kártyát atraktam az új telefonba de nem tudom a lépéseket, hogyan csináljam?"
Hogyan csinálj mit? a SIM kártyán csak a telefonszámok vannak.
Nem tudok átrakni semmit, nem tudom,hogy kell! Nincs senki aki segítsen benne! Letoltottem a phone clone-t és a mi atköltözést is de fogalmam sincs, melyik telefonon mit és hogyan indítsak el?
Viber, whatsApp sem megy át a régirol az új telefonra. Nagyon idegesít,h.ennyire tehetetlen vagyok.
Igy most nem működik egyik telefon sem, mert hülye vagyok hozzá. Nincs itt egy valaki, aki segítene az elejétől a végéig átrakni aztán beállítani?
Nagyon hálás lennék.
Kapcsold be a bluetooth-ot a Huawei-n.
Megnyitod a Xiaomi telefonon a Mi átköltözést, ekkor megkérdezi az app, hogy ez az új vagy a régi telefon e, rámész arra hogy az új, ekkor elkezdi keresni a régit, összecsatlakoztatod őket. Talán a Huawei-n kell majd valami engedélyt megadni, ott igenre nyomsz, és lerendezik maguk között.
"Viber, whatsApp"
ezeket le tudod tölteni a Play Áruházból.
4-es vagyok
Ja igen, bluetooth-szal is mennie kellene.
Nem tudom gépre felmasolni. Azt sem tudom mi fán terem. Fogalmam sincs.
Jogos, hogy akkor miért cseréltem a telefont le, ha ennyire hülye vagyok. Kaptam ajándékba és a huaweit eladtam, de amíg ezt nem tudom átmasolni, nem adhatom át a régi telefonom. Aki megvette, meg jogosan kéri.
Blútusz bekapcs a Huaweien, a xiaomin pedig a mi atköltözés.
2 kérdést tett fel.
Cimzett vagyok
Felado vagyok
Mit kell választani?
Sajna nem megy bluetooth - al sem. Nem értem.
Esetleg, ha valakit, nem riaszt el a "hülyeségem", hálás lennék, ha segítene. A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!