Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem megy a phone clone?

Miért nem megy a phone clone?

Figyelt kérdés

Huawei mate 20 lite okostelefonomat, szeretném átrakni a xiaomi redmi note 9 pro telefonra. Telefonszamok, képek, jegyzetek, zenék stb.

A huawieiből a sim kártyát atraktam az új telefonba de nem tudom a lépéseket, hogyan csináljam?

Segítsetek légyszi!

#Regirőlujtelefonra
2021. jan. 29. 17:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

A Xiaominak is van saját ilyen appja, azzal próbáld.

"A huawieiből a sim kártyát atraktam az új telefonba de nem tudom a lépéseket, hogyan csináljam?"

Hogyan csinálj mit? a SIM kártyán csak a telefonszámok vannak.

2021. jan. 29. 17:54
 2/23 A kérdező kommentje:

Nem tudok átrakni semmit, nem tudom,hogy kell! Nincs senki aki segítsen benne! Letoltottem a phone clone-t és a mi atköltözést is de fogalmam sincs, melyik telefonon mit és hogyan indítsak el?

Viber, whatsApp sem megy át a régirol az új telefonra. Nagyon idegesít,h.ennyire tehetetlen vagyok.

Igy most nem működik egyik telefon sem, mert hülye vagyok hozzá. Nincs itt egy valaki, aki segítene az elejétől a végéig átrakni aztán beállítani?

Nagyon hálás lennék.

2021. jan. 29. 18:01
 3/23 anonim ***** válasza:

Kapcsold be a bluetooth-ot a Huawei-n.

Megnyitod a Xiaomi telefonon a Mi átköltözést, ekkor megkérdezi az app, hogy ez az új vagy a régi telefon e, rámész arra hogy az új, ekkor elkezdi keresni a régit, összecsatlakoztatod őket. Talán a Huawei-n kell majd valami engedélyt megadni, ott igenre nyomsz, és lerendezik maguk között.

"Viber, whatsApp"

ezeket le tudod tölteni a Play Áruházból.

2021. jan. 29. 18:12
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Így van. A SIM kártya csak a telefonszámokat, illetve az sms-eket tárolja(külón beállítás esetén!!). Az xiaomi appjával próbáltad? Ha nem megy másold fel gépre, amit tudsz, onnan pedig át a másik telefonra.
2021. jan. 29. 18:12
 5/23 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Ja igen, bluetooth-szal is mennie kellene.

2021. jan. 29. 18:13
 6/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom gépre felmasolni. Azt sem tudom mi fán terem. Fogalmam sincs.

Jogos, hogy akkor miért cseréltem a telefont le, ha ennyire hülye vagyok. Kaptam ajándékba és a huaweit eladtam, de amíg ezt nem tudom átmasolni, nem adhatom át a régi telefonom. Aki megvette, meg jogosan kéri.

2021. jan. 29. 18:29
 7/23 A kérdező kommentje:

Blútusz bekapcs a Huaweien, a xiaomin pedig a mi atköltözés.

2 kérdést tett fel.

Cimzett vagyok

Felado vagyok

Mit kell választani?

2021. jan. 29. 18:34
 8/23 anonim ***** válasza:
Te a címzett vagy.a
2021. jan. 29. 18:38
 9/23 anonim ***** válasza:
Címzett vagy.
2021. jan. 29. 18:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Sajna nem megy bluetooth - al sem. Nem értem.

Esetleg, ha valakit, nem riaszt el a "hülyeségem", hálás lennék, ha segítene. A

2021. jan. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!