Hol olcsóbb egy telefon?
Akármilyen típus ról van szó, nézzünk egy konkrét típust.
Hol olcsóbb? Ha a netes vásárlás kizárva....
Változó.
Van amikor listáron is olcsóbb egy szolgáltatónál de van amelyik az Euronicsban olcsóbb.
a MediaMarktban általában minden drágább
a BestByte szintén ilyen
viszont a FirstPhone szerintem egész jó árak telén
kár, hogy netes vásárlás kizárva, mert az eMagon is sokszor olcsóbban kapod meg a terméket.
Ha elofizetes nelkul akarsz telefont venni, akkor a szolgaltatok felejtosek, altalaban ebben az esetben dragabb.
Legalabbis nekem az lett volna, amikor kerdeztem, de nyilvan ez fugg a telefon tipusatol is.
Hardveraprón nagyon sok bontatlan telefon van, személyes találka megoldható 99%-ban. Ez már akkor nem is netes vásárlásnak számít.
Szolgáltatónál úgy éri meg venni, ha sokat telefonálsz vagy netezel, mert akkor egy magasabb csomagot választva a legnagyobb kedvezményt kapod a készülékre. Ha viszont csak pár ezer forintos előfizetésed lesz/van, arra max 5-6000Ft kedvezmény jár egy 300 000 Ft-os telefon esetében. (2 év hűség vállalással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!