Milyen töltőt vegyek az iPhone 12 Pro maxhoz?
Tudom, hogy nincs a csomagban töltő hozzá, de az iPhone 8amat le szeretném cserélni az újabbra, és annyi féle töltő van már, hogy én nem tudok kiigazodni rajta. Légyszíves linkeljétek el, hogy milyen eredeti és nem eredeti töltőket tudok venni, töltőfejjel együtt.
Köszönöm
A dobozban fogsz találni egy USB C - Lightning kábelt, tehát kábelre nem kell költened, csak egy megfelelő hálózati adaptert kell vásárolj.
Személy szerint a gyári adapterek híve vagyok, az USB C adapterek közül az összes támogatja a gyorstöltést.
A gyári 20 wattos adapter 8 ezer forintba kerül.
Annyival kiegészíteném az előző válaszom, hogy a 12-es szériánál megjelent az úgynevezett MagSafe töltő, melyet mágnesesen tapaszthatsz a készülék hátuljára. Az 17 ezer forintba kerül, plusz ugyanúgy kell venned adaptert.
Bár kifejezetten praktikus, ám én nem szeretem használni, mivel egy idő után mind a telefon üveg hátlapján, mind a telefontokon nyomott hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!