Iphone 7 plus mennyire számít réginek, elavultnak?
nyáron lesz 2 éve hogy iphone 7 plus készülékemet használom, amikor kaptam már eleve használt volt, azt viszont nem tudom mennyire.
Az akkumlátor 78%-os,nem tudom mennyire számít jónak. Mostanában van hogy időnként egy-egy alkalmazásból kidob. Utána ha visszalépek minden megy ahogy mennie kell, csak feltűnt hogy régebben ilyen nem volt.
Mit gondoltok? Más probléma nem igen van, merülni se merül nagyon durván, lassúnak sem érzékelem. Egyedül ez a fura hogy ki-ki dob alkalmazásokból. Nem hiszem hogy le kellene még cseréljem,már csak azért sem mert nem szeretnék minden évben új telefonra költeni, és nagyon szeretem ezt a mobilt.
ha cserélsz, akkor SE 2020-at ajánlom, a 8-as házát kapta, és korszerű hardverrel rendelkezik, ráadásul a többi iPhonehoz képest olcsó, 150-180e ft.
szerintem még egy darabig elleszel vele, bár az iOS 15-öt már nem kapja meg ősszel, így valóban elavult lesz, utána kezdődnek a problémák, hogy xy app csak a legújabb iosen fog futni, stb.
Köszönöm a válaszod! SE 2020 akkor szerinted évekre előre jó választás lenne?
Az szerinted miért lehet hogy folyamatosan kidob éppen abból az appból amiben éppen vagyok? Nem mindig csak random időközönként. De aztán tényleg megy tovább normálisan.
"Az szerinted miért lehet hogy folyamatosan kidob éppen abból az appból amiben éppen vagyok?"
gőzöm sincs.
lehet, hogy egy alaphelyzetbe visszaállítás megoldja - előtte persze csinálj mentést az adataidról.
persze, a 11-es széria processzora dolgozik benne, minden másban egy nyolcashoz hasonlít, a kamerában van még több funkció
a SE 2020 szerintem még olyan 2025-ig jó lesz.
Nagyon szépen köszi a választ tényleg :D
Hát nem tudom, ahhoz majd vagy több ezer videót és képet kell másolnom a gépre biztonsági mentésként, meglátom mennyire lesz rosszabb vagy jobb, remélem elmúlik magától,már ha ez lehetséges :"D
igazán nincs mit, ezért van az oldal. ;)
icloudba nem tudsz mentést csinálni? ha jól emlékszem, oda is lehet.
hát nem tudom, szerintem egyszerűbb lenne
50 gb 300 ft, 200 gb meg 900, én tuti nem másolgatnék (ha olyan sok, ahogy írod) hanem a telefoncsere idejére befizetnék egy nagyobb tárhelyre.
Lehet hogy az lesz. Azért kb száz gb nem egy pár perc lenne átmásolni😅
Akkor még vár rám egy alapos Icloud alapok tanulás is. Mindenesetre megnyugodtam, meg van az “utód”.. nagyon szeretem ezt a telefonom és egyáltalán nem lassú de ha már nem jön rá új ios frissítés onnantól csak romlana a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!