Telekom, elmaradt előrendelői ajándék?
Sziasztok, előrendeltem múlt héten egy Galaxy S21-et, ami rendben meg is érkezett a mai nap, viszont az előrendelői ajándékok (Galaxy Buds Live és egy SmartTag) elmaradtak. Nincsenek a csomagban.
Járt még valaki így? Hívjam fel a telekomot?
Igen..
Engem hiába hívnál én nem ígértem semmit.
"Hívjam fel a telekomot?"
Persze, az a legegyszerűbb és legbiztosabb út a válaszhoz.
elolvasni amit aláírsz, luxus
vagy a weboldalon megnézni, ugye???
Rendelésed mellé Samsung Galaxy S21 és Galaxy S21+ készülék esetén Galaxy Buds Live, Galaxy S21 Ultra készülék esetén pedig Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató, illetve mindhárom készülék megrendelése esetén SmartTag is jár a január 28. 23:59-ig a telekom.hu-n mobil havi díjas szolgáltatás mellé 2 év hűséggel leadott megrendelésekhez. Az ajándék fülhallgatót illetve SmartTag-et a Samsung Members alkalmazásban igényelheted meg.
A Buds Live, Buds Pro illetve SmartTag igénylési folyamatról a Samsung promóciós szabályzatából tájékozódhatsz, ezzel kapcsolatos további kérdés esetén kérjük, látogass el a samsung.com oldalra.
Mert te minden apróbetűs szrt elolvasol mindig mindenhol ugye nagyfejű?
Amugy kösz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!