Melyik telefont valasztanátok a Nokia 5.1 plust vagyt a Sony Xperia L4-es?
A témában laikus vagyok. Melyik telefont választanátok ha a teljesítményt alapján kellene eldöntenetek, gondolok itt processzorra, hardverre stb?
Általában a telefont csak telefonálásra, facezèsre, netezesre,emailezesre, fotózásra vagy videok nèzèsère szoktam használni,ezért is nem keresgèltem a csúcstelefonok közt.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nekem Nokiám van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Aránylag szépeket lehet vele fotózni/videózni, a teljesítménye is teljesen rendben van szerintem :))
Sony telefonom még sosem volt, így arról nem tudok véleményt mondani, de személy szerint a Nokia nekem nagyon bejött. :D
Ha mindenképp csak ez a 2 játszik, akkor egyértelműen a Sony mindenben jobb, viszont nyugodt szívvel inkább egyiket se ajánlom! Gyenge technológiája révén a MediaTek gyártja a legrosszabb processzorokat, ráadásul ennek a kettőnek az akksija is kicsi, és ár-érték arányban is borzalmasak!
A Sony-tól kicsivel olcsóbban inkább Motorola Moto G8 Power - na az aztán hasít rendesen! A Qualcomm a másik véglet, az csinálja a legszuperebb mobilprocesszorokat, ráadásul nagyobb a ramja, és jó nagy akksija van, szerintem összeségében a legjobb telefon 60 ezer Ft alatt!
Sonyt legfeljebb akkor vennék, ha sok pénzem lenne és a csúcskategóriából akarnék valami kompakt telefont.
Nokia pedig felejtős, kínai, túlárazott és átcímkézett készülékekről beszélünk. Vagy 1-2 telefon, amit jól eltalátak, de az 5.1 nem tartozik közéjük.
Ha ár/értékben a maximumot akarod 60k-ért, akkor Realme 6s vagy Poco m3. Viszont (szerintem) a legjobb ár/érték 100k környékén található Poco x3 nfc, Redmi note 9 pro, Galaxy A51/71, Mi 10t lite stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!