Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Várhatóan el fognak tűnni...

Várhatóan el fognak tűnni hamarosan a mobil piacról a mozgó kamerás telefonok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kanyarban vannak a kijelző alatti kamerás telefonok nagyobb elterjedése (ZTE, Xiaomi) , de mégis csak felvetődik a kérdés, hogy ezek el fognak tűnni, mert minden nagy gyártó aki eddig mozgó kamerással próbálkozott, az új telefonjain áttért a kameralyukas megoldásra!

#mobil #Android #ZTE #Xiaomi #Mozgó kamera
2021. jan. 23. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én pont olyan telefont szeretnék, amin nincs se lyuk, se notch. Azt se bánom, ha emiatt nincs előlapi kamera egyáltalán. De egyszerűen nem találok ilyen modellt. Kifutók vannak, ami motoros, de most nincs pénzem rá. Márciusban lesz, de attól tartok addigra kifutnak ezek. Használtat meg nem akarok.
2021. jan. 23. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

remélem, hogy nem, nekem az egyik kedvenc megoldásom

bár jobban örülnék, ha maradnának ezek a teljes kijelzős telefonok, de visszatérnénk egy kisebb méretre, mondjuk a telefon ne legyen hosszabb 145-150 mm-nél. ráadásul erre hatalmas kereslet is lenne...

2021. jan. 23. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt a motoros megoldást kedvelem ezért tettem fel a kérdést. :)
2021. jan. 23. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kár, hogy nem modulárisak, mint egy PC. Nekem például egyáltalán nincs szükségem az előlapi kamerára, ha csak 1000 Ft-al lenne olcsóbb nélküle a telefon, már megérte.
2021. jan. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!