A hidegtől csinálhatja ezt a telefon? Vagy mitől lehet?
Sziasztok.
Egy iPhoneról van szó. Kint voltam, tehát mondhatni hidegben. Használtam is a telefont. Először viszonylag normális tempóban merült, de hirtelen kb (5 perc alatt) a lement a töltöttségi szintje 20%-ról 10%-ra. Bejöttem kintről, megint normális tempóban merült, de hirtelen ismét 7%ról kb 3 perc alatt lemerült 0%ra. Felraktam töltőre, és 2 perc múlva (vagy még annyi se kellett neki) már 6%on volt.
Ez a hideg miatt normális, vagy lehet más oka? Nagyon furcsállom ezt, mert még nem volt ilyen
Március óta van meg :(
Most is töltőn van, az előbb 10-15 perc alatt felment 32%-ra, most meg 2 perc alatt töltött 1%-ot
Boltban vetted, vagy használtan?
Az akksi szokott csinálni ilyet, ha kezd meghalni. Amennyiben használtan vetted, helet, hogy cseréltek már benne akkut. Vannak gyenge-olcsó- minőségüek, amik, ennyi idő alatt is képekek tönkremenni.
Ha új, és nincs egy éves sem, akkor szervíz.
Ha új, és ilyet csinál, garanciális szervízeltetés kell.
Ha viszont még próbálkozol tovább, a rossz akku miatt egyre többet lesz a töltőn, az akku csak melegszik, és a végén kimegy a telefonból a "működtetö füst". Onnantól kezdve nincs garancia.
A hidegben az akku kapacitása csökken.
És hidegen se tölthető rendesen.
Most megint normális tempóban merül ahogy kell...
Nem értem...
Mindenesetre köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!