Törött kijelző egyre jobban törik vagy nem?
Figyelt kérdés
Sikerült betörnöm a telefonom kijelzőjét. Érzékel semmi baja nincsen (kivéve a törést a szélén). Nem akarok kijelző cserét,mert tökéletesen megfelel,működik. Ha így hagyom törhet magától tovább?2021. jan. 21. 18:32
1/4 anonim válasza:
Magától nem, viszont lehet eleg meg egyszer leejteni aztan kuka.
Baratome is be volt torve rendesen, de meg hasznalhato volt, egyszer felugrott ra a kutya, zsebeben volt a telefon, es pont azt érte, na ott megszunt az erzekeles, szoval most sokkal serulekenyebb lett a telefonod.
2/4 anonim válasza:
Nem, de ha LCD akkor elkezdhet szivárogni a folyadékkristály, ami idővel azt eredményezi, hogy teljesen fekete lesz a kijelződ.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha valaki még tud erről valamit szívesen várom a kommentet. :)
2021. jan. 21. 19:34
4/4 anonim válasza:
Én az iPadommal jártam így... összerötem, aztán még használtam több mint fél évig, mert lusta voltam szervizbe vinni :D
Ha nem kap plusz erőhatást nem fog tovább törni, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!