Android-os telefonra van olyan program amivel rögzíteni
lehet normálisan a hívást?
Figyelt kérdés
Az Áruházból töltöttem le párat, de azok használhatatlanok voltak és tele voltak reklámmal. Olyat keresek ami tényleg használható is és mindkét fél hangját felveszi a hívóét és a hívottét is. Nem baj ha nem ingyenes, megveszem szívesen csak működjön jól. Létezik ilyen?
Cube call recordert használtam egy évig, semmi problémám nem volt vele, minden hívást felvett. Az alkalmazáson belül vannak reklámok, de csak akkor kellett megnyitnom, ha vissza akartam valamit hallgatni, így nem zavart. Az első pár pásodpercet nem mindig veszi fel, de ha én hívok valakit, akkor olyankor úgyis csak kicsöng a telefon, ha engem hívnak, akkor meg úgyis csak a köszönés marad le.
2021. jan. 21. 04:39
2/9 anonim válasza:
Azt tudod ugye, hogy a gdpr a hangunkat védett személyes adattá nyilvánította, így illetéktelenül előzetes tájékoztatás és beleegyezés nélkül nem veheted fel a privát telefonbeszélgetést?!
2021. jan. 21. 06:04
3/9 A kérdező kommentje:
#1-esnek köszi! Megfogom nézni ezt a Cube Call-t majd.
Látom a jogászok is idetaláltak..:D
2021. jan. 21. 06:34
4/9 anonim válasza:
#3 nevetgélhetsz, de jól mondja 2es, és emiatt nem is fogsz megfelelő appot találni
minden EUba szánt készülék tiltja ezt a lehetőséget, amit az elmúlt pár évben gyártottak, persze lehet mókolni
2021. jan. 21. 07:33
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Egy haverom úgy buktatott le egy videókártyás csalót pár hónapja, hogy felvette a beszélgetést, és a rendőrségen elfogadták bizonyítéknak képzeld el. És a csávó most előzetesben van.
2021. jan. 21. 08:24
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha már a GDPR-t hozzátok fel, az tudtommal 2022 júniusban lép majd életbe. Addig tudtommal egy uniós országban sem kötelező alkalmazni.
2021. jan. 21. 08:33
7/9 anonim válasza:
én az ACR-t tudom ajánlani, úgy ahogy működött, igaz nem a legkiválóbb minőségben de ment.
ha huawei telefonod van véletlen, akkor arra meg fel lehet tenni a gyári hívásrögzítőt, ami kitűnő.
2021. jan. 21. 09:19
8/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy elfogadták. Az emberek pedig szeretnek nagyot mondani, pláne olyan témában ami nem leellenőrizhető.
De naiv vagy ☺️
2021. jan. 21. 12:14
9/9 anonim válasza:
A GDPR már évek óta érvényben van.
Például az én '19 -ben gyártott mobilom már gyárilag blokkolta az összes hívásrögzítő app normális (mindkét fél hangját rögzítő) működését, illetve a gyártó korábbi modelljeihez képest itt már a gyári hangrögzítőben sem volt meg ez a funkció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!