Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha idén új telefont vásárolok,...

Ha idén új telefont vásárolok, milyet érdemes vennem?

Figyelt kérdés
A mennyiértet se döntöttem el még de nyílván nem fogok többszázezret költeni rá, viszont elképzelhető hogy nem a legolcsóbbat lenne ideális vennem.

2021. jan. 19. 11:37
 1/3 komódos3 válasza:
18%
Te jól látod, több százezret a műszaki analfabéták és a sznobok adnak egy telefonért. Ha veszel egy olyan modellt, amely 2 éve csúcsnak számított, semmiről nem maradsz le. Remélem , mostantól látod, ki a sznob, a műszaki analfabéta és a tróger.
2021. jan. 19. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is idén szeretném lecserélni a lassan 4 éves készülékemet, az akksija miatt. Pár éve nem követem aktívan a mobilpiacot, így kicsit beleástam magam a kínálatba.. Sajnos nem sokat változott a felhozatal az utóbbi pár évben. Összehasonlítva az új középkategóriás modellek kb. egy szinten vannak az én régi mobilommal, lényegi előrelépés nem történt. Ma nem is adnék ki pénzt 6GB RAM alatti termékért. Amiben jobbak, az számomra nem mérvadó (megapixelszám, felbontás). A mostani 1080 x 1920px-t tud, bőven elég egy akkora kijelzőre. Prémium feslőkategóriás telefont elvből nem veszek, így marad a középmezőny felső szegmense. Eddig ami tetszett, az az LG Velvet, illetve lehet bizalmat szavazok a Xiaominak, a Mi 10 elég jól sikerült nekik.
2021. jan. 19. 12:21
 3/3 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló,te tudsz nekem ajánlani márkát vagy konkrét modellt?
2021. jan. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!