Valaki segítsen🥺androidon hogy lehet sírós mosolygós smilet írni?? Letöltöttem a gboardot De azon sincs rajta..
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 15:39
11/17 anonim válasza:
Síros molygós szmájliból is van 5 féle. Én arra gondolok, hogy Iphone messengerben megjelent a sima mosolygós szmájli (a csendes gyilkos), egy könnycseppel a szeme alatt. :D Na ezt hiába küldöm androidosnak, pironkodó könnycseppes szmájli lesz belőle, ami tök más.
12/17 anonim válasza:
10. Direkt megneztem gépen is oket, meg az iphoneomon. A tied kozul egyik sem az amire en gondolok. Mondom, az androidos billentyuzet meg nem csinalt pont ilyet amire en gondolok. :D 🥲 Ez az egyebkent, de valszeg ha gepen megnezem majd, tokre nem ugy jelenik majd meg nektek, mint ahogy en latom most telon.
13/17 anonim válasza:
Na szép, egy kocka lett belőle a kettőspontdém után. :D Ennyit erről. Iphones smiley. xd
15/17 anonim válasza:
Töltsétek fel képként 😁 a kérdezőnek pont az az egy kéne, ami nincs???? A többi nem jó?
16/17 A kérdező kommentje:
Sikerült:)
2021. jan. 18. 18:03
17/17 anonim válasza:
Nekem a telóm billentyűzet én van egy teljes emoji készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!