Mi értelme a galaxy s21-nek?
Komolyan elég undorító ami mostanában folyik. S10em van és szeretnék váltani, de konkrétan egy értelmes ajánlat nincs. Note 20 300felett, műanyag, fullhd+. S21-ek szintén müanyagok, szintén fullhd+. Az ultra modellek meg szerintem ocsmányok. Komolyan kezd olyan lenni mint az apple h csak a legdrágább telefonjuk ami normális.
Nem is értem gyakorlatilag az s6-tól prémium telefonok vtak az s szériás telefonok, qhd felbontással, a note-okról nem is beszélve. Mit vártak hogy valaki megveszi majd ezt a műanyag sz.rt ennyiért? Ráadásul már töltő sincs hozzájuk se füles...
10#
Közel sem. Például Blackberry-ről hallottál már?
A grafikus kezelőfelület szintén nem Apple találmány.
12#
A kérdés nem arról szólt, hogy melyik jobb. Nokia N95 jobban tetszik?
"Az elektromosságról is tudtak mielőtt Edison és Tesla ipart csinált belőle."
Henry Ford találta fel az autót? A Commodore találta fel a mikroszámítógépet?
"A grafikus ablakkezelő Xerox találmány, csak a Xeroxnak semmilyen elképzelése nem volt hogy ezt felhasználói szinten bármire lehetne használni."
A GUI elképzelés még Xerox előtti ötlet.
Látom nem érted, nyomógombos telefonokat próbálsz összehasonlítani egy kapacitív érintőkijelzővel.
A feltalálással kapcsolatban nem értelek, egyiksem helyes, a saját logikádat ásod alá. Igen, Engelbarték találták ki a Stanfordon, aztán a Xerox 73-ban megcsinálta, de a PARC-on kívüli használatát elképzelhetetlennek tartották.
"nyomógombos telefonokat próbálsz összehasonlítani egy kapacitív érintőkijelzővel."
Az adatbevitel folyamata miért fontos?
"A feltalálással kapcsolatban nem értelek"
Úgy értettem, hogy nem az a feltalálója aki ipart csinál belőle, tömegben gyártja.
Tehát pl. nem a C64 az első mikroszámítógép, de jobb mint mondjuk a VIC-20 meg még rosszabbak és ez is közrejátszott abban hogy népszerű lett.
Nem az Apple találta fel a GUI-t, de kiegészítette és népszerű lett.
Nem Ford találta fel az autót, de a tömeggyártásban nagyot alkotott és így a T-model népszerű lett (bevallom hogy a Ford analógia jobban sántít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!