Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van barmilyen veszelye a...

Van barmilyen veszelye a rejtett szamrol torteno hivasok fogadasanak?

Figyelt kérdés

Olvastam olyat felhivnak egy szamrol, es miutan letetted, latszolag olyan mintha megszakadt volna a hivas, de szakad meg es kapsz tobb szaz ezres szamlat...

Most hivtak elvileg hogy pizzat rendeltem, de nem nyit ajtot senki. Egy picit olyan volt mintha huzna az idot, de hamar kapcsoltam es letettem...

Am a telecom alkalmazas irja h jelenleg mennyi a teloszamla, es az nem valtozott.

#rejtett szam
2021. jan. 17. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"a szolgáltató honos hálózatában fogadott hívások minden esetben díjmentesek"

Ez a lényeg, ezt kellene megérteni. Minden más elmélet ostobaság, hogy a fogadott hívás "leveszi a pénzed".

2021. jan. 17. 21:27
 12/12 Szirty ***** válasza:
100%
Az a veszélye hogy (mivel nem tudod ki hív) esetleg olyannal beszélsz akivel nem akartál.
2021. jan. 18. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!