Ki lehet utólag fizetni a törlesztőt a Vodafonenàl ?
Figyelt kérdés
2 hónapja vettünk egy telefont törlesztőrészletben és most inkább azon gondolkodunk hogy kifizetnèk de nem tudjuk hogy ez lehetséges e2021. jan. 17. 10:52
1/4 anonim válasza:
Persze,de nem lesz olcsóbb egy forinttal sem mert a kamatot bevalaslják rajtad kapitalistáék.Menj be hozzájuk és intézd el..
2/4 anonim válasza:
#1 miféle kamatról beszélsz? :D
22 egyenlő törlesztőrészlet van, ezt ki lehet fizetni egyben, vagy a megállapodás szerint havonta egyenlő részletekben
pont hogy olcsóbb lesz, hisz nem ma adom ki a teljes összeget, hanem részletekben, amíg a maradékot befektethetem, a pénz meg inflálódik, de én ugyan azt a részletet fizetem
4/4 anonim válasza:
"de nem tudjuk hogy ez lehetséges e"
Van egy saját kezőleg aláírt szerződésed, abban mit írnak?
Ha nem tudod, akkor ne minket kérdezz, hanem a szolgáltatót, hogy mire szerződtél, és hogyan módosíthatod/mondhatod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!