Hogy tudnék be lépni a Facebook fiókomba?
Szóval van egy Facebook fiókom, amit egy jó ideje nem használok. Arra a döntésre jutottam, hogy felfüggesztem.
E-mail címnek a telefonszámomat adtam meg.... No hát a jelszavamat sikerült el felejtsem -_-', ..... Rá léptem arra, hogy "el felejtettem a jelszót", be írom a telefonszámomat, és a jelenlegi Facebook fiókomat adja be....(lehetségesnek tartom, hogy azért, mert korábban a jelenlegi Facebook fiókomhoz is megadtam a telefonszámom). Próbálkoztam úgy is, hogy a fiók regisztrált neve alapján, amit sikerült is meg találjak úgy, de kép nélkül és "Facebook felhasználó" - ként.... Majd rá koppintottam arra a fiókra és annyit ír ki, hogy "sajnáljuk, valami hiba történt..." Esetleg valakinek valami ötlete? :/ Hogy tudnám ezt megoldani??? Válaszokat előre is köszönöm!
Esélytelen.
Ha valódi név lett volna megadva, akkor az adataid igazolásával gond nélkül hozzá lehet jutni, de így nem.
Anyámnak arra sem adák vissza, hogy a facebook fiókban a neve becenév formában szerepel.
XYXY Piroska a neve, a fiók név pedig XYXY Piri. Elfelejtette a belépési adatait, kérte a helyreállítást. Az első lépés az volt, semmi gond, fotózza le a számlát amit fizet, vagy valamilyen személyes iratát, amin szerepel a neve. És itt már bukott is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!