Érdemes mindig teljesen feltölteni a telefonont, vagy inkább tartjátok a 20-80%-ot, ami állítólag a legegészségesebb az akkumulátoroknak?
A 20-80 jó kompromisszum a töltési gyakoriság és várható élettartam között.
Még jobb a 40-70, de az már nehezen vállalható, katonai alkalmazásoknál megteszik a sok éves üzemidő érdekében.
Huaweien,a múlt havi rendszer frissítéssel érkezett egy bekapcsolható opció,ami éppen ezt a teljes töltést szabályozza.
Azt hittem ez android,általános frissítés.Ezek szerint nem?
Most, hogy állandóan itthon vagyok, 40-80 között tartom.
Ha megyek valahova, akkor feltöltöm 80%-ig.
Egyébként a mindennapokban nem szoktam tartani, mert felesleges macera, a telefon van értem és nem fordítva.
nem, kifejezetten kevés gyártó rak be ilyen opciót, és akkor sem mindig működik, de ez az iPhone-nál is így van, hogy hiába van bekapcsolva, úgy tölti 100-ra a telefont mint a huzat
"hiába van bekapcsolva, úgy tölti 100-ra a telefont mint a huzat"
A bekapcsolással a 80%-os töltöttségi értéket jelzi 100%-nak, nem pedig azt mutatja hogy a töltés befejezésekor 80% a kapacitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!