Mitől van ennyi tárhelyem?
Samsung galaxy a40.
Ma délután lemerült a telefonom es kikapcsolt. Mikor visszakapcsoltam azt mutatta hogy van 2 giga szabad tarhelyem, pedig előtte majdnem teljesen tele volt. (Igen sok minden van rajt, tisztítom már)
Ugye nem valami fontosat törölt ki? Vagy csak valami gyorsítótar adatot?
Elméletileg csak a gyorsítótárat törölte.
Ha megnézted, és nem hiányzik semmi adatod, akkor nincs gond.
Köszönöm a válaszokat! Megneztem talán nem hiányzik semmi.
#4 az ezközkarbantartóban nemrég csináltam azt tisztítást, elvileg úgykell nem?
Az a baj hogy azóta sokat laggol, nem viszi úgy a dolgokat ahogy eddig.
Lehet kéne egy biztonsági mentést csinalni de nem tudom hogy. Illetve kell hozzá samsung account, ami nekem nincs. Ha csinalok egyet azzal nem törlődik ki az adat?
A samsung account nem árt. simán felregisztrálsz egy élő email címmel Oda tudsz csinálni biztonsági mentést, majd a telefonod alapálapotra állítása után, oda visszajelentkezve, vissza tudod állítani a telefon adatait.
De ha nagyon félsz az adatok elvesztésétől, egy neked tetszőleges programmal csinálhatsz a számítógépre is mentést, és onnan vissza is tudod állítani. Erre az apowersoft phone manager jó választás lehet.
Ha van sd- kártyád, akkor arra is tudsz közvetlen mentést csinálni (Pl. app backup és restore appal, vagy a rendszerbe épített alkalmazással), ekkor nem is kell pc.
Ha van alapban google címed, oda is fel lehet mentetni a készülékkel a biztonsági mentést, majd onnan visszaállíttatni. a beállítások menüben keress olyat hogy biztonsági mentés és visszaállítás, azon belül engedélyezd a mentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!