Tudnátok segíteni?
Ma kaptam egy új telefon a huawei p smart 2021-et és nem tudok rá alkalmazást telepíteni. Nagyon fontos lenne a messenger,instagram mert ezeken tudok írni mindenkinek (tanulás miatt stb. Stb.) Ugyanakkor nem engedi letölteni mert már "telepítve van" de én ezt nem találom. Kérlek mondjátok meg hogy hol tudom ezeket meg találni vagy azt hogy hogyan lehet a play áruházat letölteni.(egyébként a régi telefonból át lett téve a SIM kártya,szerintem ezért nem lehet telepíteni). Utánnanéztem hogy a Huawei-nek van egy külön letöltős appja ami ezen is rajta van de nincs rajta az eredeti insta,messenger stb,igaz ez? Magyarul az kellene hogy: •Hogyan tudom telepíteni a play áruházat(amit elvileg nem lehet le tölteni)?
•hol tudom megnézni,megnyitni,képernyőre helyezni a letöltött alkalmazásaima?
Vásárlás előtt kellett volna tájékozódni.
Ha interneten vásárolták a készüléket megfontolandó a visszaküldés és egy olyan telefon vásárlása ami nem huawei.
Épp ma olvastam, hogy a xiaominak is nekimentek az amcsik...
Úristen egy megmentő vagy🙏
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!