A telefonomon miért van az, hogy néha nem jön semmilyen értesítés a messengerből?
Néha jó néha nem. Ha várok fontos válaszokat sokszor csak a nagy semmit kapom, közben meg írnak. De sokszor meg jó. Ahogy jön egy üzenet már jelzi is.
Ma reggel írtam valakinek. Egy kollégámnak, nagyon sürgős választ vártam tőle. Kilépek a messengerből, lezárom, lerakom a gépem mellé. Várok, várok, semmi. Hát mondom ilyen nincs, mi a francot csinálhat. Felveszem, feloldom, és látom, hogy te jó isten, 18 perce írt már egy választ, csak nekem nem jött értesítés.
AZTÁN! amikor sok ideig nem jön értesítés, sokszor az éjszaka kellős közepén áll neki egymás után sorozatosan pittyegni és villogni a kijelző, mintha abban a pár másodpercben érkezne az a kétszáz üzenet amit a nap folyamán kapok. Mi a franc van vele???????
Ez így rohadtul nincs rendben, szeretnék rá megoldást találni!!
Xiaomi redmi note 7 pro.
A messenger hibája, nem a telefonodé.
Azért érdemes ellenőrizni, hogy engedélyezve van e a futtatás a háttérben.
Amúgy a másik opció ha van párod hogy néha belenéz a telefonodba így eltűnik ugyebár az értesítés a szalagcímről
Amúgy messenger hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!