Szerintem egy adott illető letiltotta a telefonszámomat, honnan tudom meg hogy tényleg így van e?
"hogy tudnám felelni vele a kapcsolatot vagy viasszaszerezni a pénzem?"
Azon az oldalon keresztül, ahol megismerted a fickót. De valami csomag-nyomonkövetési számot nem adott?
Akkor kezdtem gyanakodni amikor elvileg hétfőn feladata a csomagot foxpost al csomagautómatába és még szerdán sem kaptam kódot, emailt, smst...jógogáson intéztük
Most próbáltam rejtett számról is hívni de az sem szóval tehet hogy tényleg csak ki van kapcsolva a telefonja?
Csalás áldozata lettél, többet nem fogod elérni, ha a cucc értéke 50ezer alatt van, akkor a rendőrség sem fog vele foglalkozni.
Gondolom a Jófogás és friss reg.
Hatmillió helyen fel van tüntetve a jófogáson hogy nem vásárolunk előreutalással.
Sajnos ez tanulópénz, tehetsz a rendőrségen feljelentést, de ez csak szabálysértés 50 ezer alatt.
Jófogáson jelentsd. Kereshetsz másokat, akiket szintén átvert.
A rendőrség pedig foglalkozik vele. Nálunk az utcában újságokat lopott valaki a postaládákból. Ami csak pár száz forint. Mégis utánamentek, és el is kapták az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!